Ejen Hartanah Kajang, Selangor

Saya Nur Hafiyah Nordin
(REN 64455) Perunding/Ejen Hartanah Kajang, Selangor berdaftar di bawah agensi Legacy Real Property Sdn Bhd E(1)1925. Adakah anda mencari ejen hartanah Kajang?

Selamat Datang!

Kami selaku Ejen Hartanah Kajang, Selangor berdaftar dengan Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH).

Saya Perunding/Ejen Hartanah Berdaftar di Kajang, Selangor mampu memberikan khidmat profesional dan membantu anda dalam segala urusan jual beli mahupun sewa hartanah anda!

 

Kenapa perlu perlu berurusan dengan Ejen Hartanah Berdaftar

Garis Panduan LPPEH

Tertakluk di bawah garis panduan dari Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah dan Akta 242

Khidmat Konsultansi Profesional

Jimat masa, tenaga, kos dan tidak perlu peningkan kepala

Transaksi Telus & Selamat

Kami hanya kongsikan maklumat yang betul

Perlindungan Data Peribadi

Di bawah Akta 709 kepentingan data anda dilindungi

Servis Ejen Hartanah Kajang, Selangor

Di bawah agensi Legacy Real Property, kami mempunyai lebih 330 orang Perunding Hartanah Berdaftar di Seluruh Malaysia. Kami semua bergerak di dalam satu pasukan dan setiap gerak kerja kami adalah secara profesional dan tertakluk kepada undang-undang yang ditetapkan oleh kerajaan.

Bagi urusan jual beli hartanah di Kajang, Selangor pula, saya ejen hartanah Kajang akan bantu semakkan harga pasaran secara percuma bagi memudahkan anda dapat menjual rumah dengan cepat.

Pengiklanan

Ejen hartanah Kajang menggunakan medium pengiklanan berbayar secara meluas untuk menarik lebih ramai pembeli berkualiti. Antaranya pelbagai media sosial, mudah.my, PropertyGuru dan sebagainya.

Pasukan

Dengan strategi yang betul, kerja ejen hartanah Kajang yang profesional dan komited dalam menjalankan amanah serta tanggungjawab yang diberikan, kami yakin hartanah anda dapat dijual dengan jayanya. Kami Ejen Hartanah Bentong akan buat yang terbaik.

database yang berkualiti

Ejen Hartanah Kajang mempunyai database yang berkualiti yang sentiasa kami kemaskini bagi memastikan pembeli yang ada serius untuk memiliki rumah.

Membina hubungan Baik

Ejen hartanah Kajang percaya dengan membina hubungan baik dengan klien, pegawai bank, pegawai penilai, peguam dan lain-lain akan bantu melancarkan proses jual beli dengan lebih mudah.

me
Ejen Hartanah Kajang
me2
Ejen Hartanah Kajang

Maklum Balas Klien

“Alhamdulillah dengan adanya Ejen Hartanah ni, banyak urusan dipermudahkan. Banyak masa saya dapat dijimatkan. Tak perlu saya asik menerangkan benda yang sama bila ada bakal pembeli nak tengok rumah. Saya tidak perlu pening kepala untuk dokumen-dokumen yang berkaitan, terutamanya perihal guaman.”
shahrom
“Saya pertama kali beli rumah. Memang saya tidak tahu langsung apa yang perlu saya buat untuk beli rumah. Alhamdulillah urusan saya dipermudahkan. Dari pinjaman, urusan guaman sehingga dapat kunci rumah. Semua diuruskan oleh Ejen Hartanah saya. Sekarang saya sudah milik rumah sendiri.”
faisal

Nak jual, beli atau sewa hartanah

Hubungi Ejen Hartanah KAJANG, Selangor untuk proses jual beli sewa hartanah

Hubungi sekarang