Ejen Hartanah Berdaftar KUANTAN

Saya, Nur Hafiyah Nordin (NHN), ejen hartanah berdaftar di Legacy Real Property dan fokus di kawasan Kuantan. Dengan pengalaman saya sebagai ejen hartanah (property agent) di sekitar Kuantan telah membantu ramai pemilik hartanah untuk menjual atau menyewakan rumah mereka di Kuantan.

Dengan networking yang saya ada sebagai ejen hartanah di Kuantan, saya dapat membantu melancarkan dan memudahkan urusan jual-beli hartanah anda.

Melantik seorang Ejen Hartanah Berdaftar dengan Lembaga Penilai dan Pentaksir Malaysia (LPPEH) sangatlah penting untuk memastikan transaksi jualan hartanah anda selamat dan di uruskan dengan baik.

Lokasi tumpuan saya di Kuantan adalah di Indera Mahkota, Kotasas, Beserah, Balok, Sg Karang, Bukit Rangin, Sg. Isap, Seri Damai, Gambang, Bandar Kuantan, Penor, Pantai Sepat, Kempadang dan banyak lagi kawasan Kuantan.

Nak Jual Rumah Di Kuantan?
Perlukan Khidmat Ejen Hartanah Berdaftar Di Kuantan?

1.Semakan Nilaian Bank dan Nilaian Permintaan Semasa rumah anda di Temerloh.

2. Teknik pemasaran yang meluas dan berbayar untuk mempercepatkan lagi proses mendapatkan pembeli.

3. Mendapatkan pembeli yang berpotensi serta berkelayakan.

4.Menguruskan pinjaman bank pihak pembeli.

5. Melantik peguam yang profesional dan berpengalaman dengan hartanah di Temerloh.

6. Membuat follow-up perkembangan terkini proses transaksi hartanah anda hingga selesai.

Pengiklanan

Selaku Ejen Hartanah Kuantan, kami menggunakan medium pengiklanan berbayar secara meluas untuk menarik lebih ramai pembeli berkualiti. Antaranya pelbagai media sosial, mudah.my, PropertyGuru dan sebagainya.

Pasukan

Dengan strategi yang betul, kerja yang profesional dan komited dalam menjalankan amanah serta tanggungjawab yang diberikan, kami yakin hartanah anda dapat dijual dengan jayanya. Kami Ejen Hartanah Kuantan, berusaha buat dengan baik

Database Yang Berkualiti

Ejen Hartanah Kuantan mempunyai database yang berkualiti yang sentiasa kami kemaskini bagi memastikan pembeli yang ada serius untuk memiliki rumah

Membina Hubungan Baik

Ejen Hartanah Kuantan percaya dengan membina hubungan baik dengan klien, pegawai bank, pegawai penilai, peguam dan lain-lain akan bantu melancarkan proses jual beli dengan lebih mudah.

Pilih (klik) servis yang anda mahukan

Aktiviti harian saya dalam kerja hartanah

Senarai Hartanah Untuk Dijual di Kuantan, Pahang

Hubungi sekarang