Ejen Hartanah Gambang Kuantan, Pahang

Saya Nur Hafiyah Nordin
(REN 64455) Perunding/Ejen Hartanah Gambang, Kuantan, Pahang berdaftar di bawah agensi Legacy Real Property Sdn Bhd E(1)1925. Adakah anda mencari ejen hartanah di Gambang, Kuantan Pahang?

Selamat Datang!

Kami selaku Ejen Hartanah Gambang, Kuantan, Pahang berdaftar dengan Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH).

Saya Perunding/Ejen Hartanah Berdaftar di Gambang, Kuantan, Pahang mampu memberikan khidmat profesional dan membantu anda dalam segala urusan jual beli mahupun sewa hartanah anda!

 

Kenapa perlu perlu berurusan dengan Ejen Hartanah Berdaftar

Garis Panduan LPPEH

Tertakluk di bawah garis panduan dari Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah dan Akta 242

Khidmat Konsultansi Profesional

Jimat masa, tenaga, kos dan tidak perlu peningkan kepala

Transaksi Telus & Selamat

Kami hanya kongsikan maklumat yang betul

Perlindungan Data Peribadi

Di bawah Akta 709 kepentingan data anda dilindungi

Servis Ejen Hartanah Gambang, Kuantan, Pahang

Di bawah agensi Legacy Real Property, kami mempunyai lebih 60 orang Perunding Hartanah Berdaftar di Negeri Pahang. Kami semua bergerak di dalam satu pasukan dan setiap gerak kerja kami adalah secara profesional dan tertakluk kepada undang-undang yang ditetapkan oleh kerajaan. Pasukan kami telah menguruskan ratusan transaksi di seluruh Pahang.
Bagi urusan jual beli hartanah di Gambang, Kuantan pula, saya ejen hartanah Gambang, Kuantan akan bantu semakkan harga pasaran secara percuma bagi memudahkan anda dapat menjual rumah dengan cepat.

Pengiklanan

Ejen Hartanah Gambang, Kuantan menggunakan medium pengiklanan berbayar secara meluas untuk menarik lebih ramai pembeli berkualiti. Antaranya pelbagai media sosial, mudah.my, PropertyGuru dan sebagainya.

Pasukan

Dengan strategi yang betul, kerja ejen hartanah Gambang, Kuantan yang profesional dan komited dalam menjalankan amanah serta tanggungjawab yang diberikan, kami yakin hartanah anda dapat dijual dengan jayanya. Kami Ejen Hartanah Gambang, Kuantan akan buat yang terbaik.

database yang berkualiti

Ejen Hartanah Gambang, Kuantan mempunyai database yang berkualiti yang sentiasa kami kemaskini bagi memastikan pembeli yang ada serius untuk memiliki rumah.

Membina hubungan Baik

Ejen Hartanah Gambang, Kuantan percaya dengan membina hubungan baik dengan klien, pegawai bank, pegawai penilai, peguam dan lain-lain akan bantu melancarkan proses jual beli dengan lebih mudah.

me
Ejen Hartanah Gambang, Kuantan
me2
Ejen Hartanah Gambang, Kuantan

Maklum Balas Klien

“Alhamdulillah dengan adanya Ejen Hartanah ni, banyak urusan dipermudahkan. Banyak masa saya dapat dijimatkan. Tak perlu saya asik menerangkan benda yang sama bila ada bakal pembeli nak tengok rumah. Saya tidak perlu pening kepala untuk dokumen-dokumen yang berkaitan, terutamanya perihal guaman.”
Pn.Sarah
“Saya pertama kali beli rumah. Memang saya tidak tahu langsung apa yang perlu saya buat untuk beli rumah. Alhamdulillah urusan saya dipermudahkan. Dari pinjaman, urusan guaman sehingga dapat kunci rumah. Semua diuruskan oleh Ejen Hartanah saya. Sekarang saya sudah milik rumah sendiri.”
faisal

Nak jual, beli atau sewa hartanah

Hubungi Ejen Hartanah Gambang, Kuantan, Pahang untuk proses jual beli sewa hartanah

Hubungi sekarang